figuur

Wat is Installateursplein.nl

Op Installateursplein.nl geven alle installateurs in Nederland graag inzicht in de prestaties en beoordelingen van hun opdrachtgevers, zodat men beschikt over een objectief oordeel. Een nieuw initiatief dat is ontstaan vanuit de behoefte van de Nederlandse installatiebedrijven en de opdrachtgevers. Zij zijn namelijk vrijwel altijd op zoek naar de juiste verhouding in prijs en kwaliteit. Om een installateur hierover te beoordelen, zijn er in Nederland vrijwel geen gegevens voorhanden om een beeld te geven achter het advies en prestaties van een installateur. Met dit initiatief hopen wij de installatiebedrijven een steuntje in de rug te kunnen bieden.

Bekijk de onderstaande film voor een korte introductie over de mogelijkheden:

Verbeteren bedrijfsprocessen
Het voordeel van een beoordeling op Installateursplein.nl is dat een installateur zelf kan inspelen op de behoefte en wensen van de opdrachtgevers. Op deze wijze kan de klanttevredenheid naar een hoger niveau worden gebracht en kunnen de bedrijfsprocessen worden verbeterd.

Offertes meer kracht bijzetten
Met het openbaar inzichtelijk maken van klantbeoordelingen kan de installateur zich onderscheiden van de anderen. Juist  hierdoor ontstaat namelijk een toegevoegde waarde voor de offertes.
Om te voorkomen dat de opdrachtgever louter gaat shoppen op prijs is het van belang om in de voorbereidingsfase samen met de opdrachtgever de focus te leggen op de toegevoegde waarden zoals kwaliteit, kennis en klantgerichtheid. Zo is de kans vele malen groter dat de installateur deze opdracht krijgt.

Hoe werkt Installateursplein.nl

De installateur
Alle aangesloten installateurs kunnen heel gemakkelijk via Installateursplein.nl zoeken naar offertes binnen hun eigen vakgebied. Uiteraard kunnen de installateurs zelf kiezen voor welke  projecten of voor welke werkzaamheden zij een offerte willen uitbrengen.

Na het opleveren van een project wordt de installateur via Installateursplein.nl in de gelegenheid gesteld zijn opdrachtgever(s) een enquĂȘte toe te sturen om de ervaringen en prestaties in het gehele traject te beoordelen.

Uiteindelijk biedt Installateursplein.nl voor alle installateurs een platform om te laten zien dat klantgericht werken en kwaliteit ook bij hun organisatie hoog in het vaandel staat. Immers hechten mensen nu eenmaal veel waarde aan aanbevelingen die anderen doen.

De opdrachtgever
Voor de opdrachtgevers biedt Installateursplein.nl de mogelijkheid om de prestaties van een installateur in te zien en na oplevering van een project zelf te beoordelen. Ook kunnen opdrachtgevers een aanvraag doen voor een prijsopgave van installatiewerk.

Waarom Installateursplein.nl
Wij hopen hiermee de opdrachtgevers te stimuleren om vooral te selecteren op kwaliteit en minder de focus te leggen op de laagste prijs. Per slot van rekening is betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid steeds vaker de doorslaggevende factor bij het maken van de juiste keuze.

Kortom; Installateursplein.nl  is een online platform waar de kwaliteit en betrouwbaarheid van de installateurs inzichtelijk wordt gemaakt. Het stelt opdrachtgevers in de gelegenheid de installateurs te waarderen en beoordelen op kwaliteit, wat uiteindelijk kan leiden tot een mooie beloning voor goed presteren. Immers, kwaliteit is een keuze.

Contactinformatie

Installateursplein
Mient 12c
2903 LC Capelle aan den IJssel

E - info@installateursplein.nl
T - 010 279 99 99
F - 010 442 21 20

Contact opnemen

Aanbieding

Inschrijven op Installateursplein is GRATIS. Klik op onderstaande button om te registreren

Registreren